50è aniversari

Centre Educatiu FAX

El nostre Centre celebra aquest curs els 50 anys des de la seva fundació. Per aquest motiu al llarg de tot l’any escolar organitzem una sèrie d’activitats commemoratives:

  • Trobada 50 anys FAX a la Farga. Dissabte 14 de juny de 2014
  • Signatura de llibres a la Diada de Sant Jordi. 23 d'abril de 2014
  • La Televisió de l'Hospitalet dedica el programa "5 minuts" al llibre del nostre Aniversari
  • Actes de presentació del llibre: "Fax, mig segle estudiant" 29-30 Nov i 1 Des de 2013
  • La Panetorxa: Elaboració de panellets amb forma de torxa. 25-31 d'octubre de 2013.

TROBADA 50 ANYS FAX A LA FARGA. 14 de juny de 2014.

Coincidint amb la celebració del Festival de Final de Curs ens hem retrobaat a La Farga exalumnes, professors, exprofessors i personalitats de l'Ajuntament: L'Alcaldessa Núria Marín, els Regidors Lluís Eteve i Pepe Castro i l'Inspector d'Ensenyament Josep M. Ferrani del Departament d'Ensenyament. Més de 250 persones han gaudit d'una nit més que inoblidable... "FAXcinante" (Teresa Rubio). Els alumnes de 5è Curs de Primària han ballat a la llum de l'"Antorcha". Els exalumnes Tània Carmona, Sergi Domènech, Montserrat Pallarès i Lluís Almeyda han recitat un poema creat per l'ocasió. Hem sentit peces interpretades al piano per Julio Alberto Company i la mestra Gema Monmany. Óscar Bou ens ha guiat per un repertori de cançons de les nostres vides. Manuel Cruz a la guitarra flamenca i els germans Belmonte a la guitarra elèctrica i una veu meravellosa han completat les col·laboracions musicals. La festa ha finalitzat amb l'actuació del grup "The Flaming Shakers", un grup tribut dels "Beatles".

Nota: Les versions Flash són més àgils però NO es poden descarregar les fotografies. Per baixar les fotografies feu servir la versió html.

Si dessitgeu alguna fotografia a la màxima ressolució (5184x3456) la podeu demanar per mail a a cefax50anys@gmail.com indicant el número de les fotografies que voleu rebre.

DIADA DE SANT JORDI A LA RAMBLA JUST OLIVERAS. SIGNATURA DE LLIBRES. 23 d'abril de 2014.

El Professor Joan Pallarès, autor del llibre "Fax, mig segle educant" va ser convidat pel nostre municipi a la signatura de llibres de la Diada de Sant Jordi que s'ha celebrat a la Rambla Just Oliveras. L'Alcaldessa, Sra. Núria Marín, el Regidor de Cultura, Sr. Jaume Graells, molts exalumnes, familiars i els alumnes del cicle superior de Primària i dels cursos d'E.S.O. van visitar l'estand de la Xarxa de Biblioteques de L'Hospitalet en un entorn de gran expectació mediàtica.

Albumhtml>>> Albumflash>>>

L'INFORMATIU DE LA TELEVISIÓ DE L'HOSPITALET. 23 d'abril de 2014.

Aquest informatiu dedica uns minuts a la Diada de Sant Jordi i al nostre Professor Joan Pallarès que va signar el seu llibre "Fax, mig segle educant".

Veure el video mp4>>>

50 Anys de l'Escola FAX en "5 minuts" 15 de gener de 2014

El programa "en 5 minuts" de la Televisió de l'Hospitalet del dia 15 de gener s'ha dedicat a la publicació del llibre "FAX, mig segle educant"

Veure el vídeo mp4>>> FofoFlash>>> Foto Html>>>

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "FAX, mig segle educant" 29 i 30 de nov. 1 de des. de 2013.

La primera activitat oberta a la comunitat de Centre Educatiu FAX ha estat la presentació pública del llibre “FAX, MIG SEGLE EDUCANT, “Una torxa encesa al llarg de 50 anys”, l‘anunci de la qual podeu veure en el cartell adjunt.

Com és diu a la contraportada, és “Un  llibre de records, vivències i emocions per a tots aquells que han passat uns anys de la seva vida a Centre Educatiu FAX i recorden el seu pas per les aules amb nostàlgia i simpatia. També per als que ara s’hi eduquen i en un futur s’hi educaran. I per als seus pares i familiars. Inclou fotos, llistes d’alumnes i exalumnos, etc.

Podeu enviar comentaris i col·laboracions a cefax50anys@gmail.com

SESSIONS DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

Distribuïts en les sis sessions de presentació del llibre han estat més de 700 persones las que han assistit a l'acte.

  • Lloc: Avinguda Can Serra
  • Es pot adquirir o encarregar el llibre al taulell de recepció de l’escola.
  • Preu del llibre… 25 euros

 

Registre d'exalumnes per a propers esdeveniments

LA PANETORXA 25 a 31 d'octubre de 2013

Tots els alumnes d'Infantil i Primària han creat amb les seves mans un panellet de massapà amb la forma de la "torxa", logo del nostre centre. Veure fotografies>>>