Veure imatges

Plantem un arbre, cantem una cançó

 

3 de desembre de 2004

 

Veure imatges

 

El divendres 3 de desembre va ser un dia molt especial per moltes escoles de L’Hospitalet ja que van participar en l’activitat  “Plantem un arbre i cantem una cançó” organitzada per l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Totes les escoles participants vam preparar una cançó, un ball, un poema... amb molta il·lusió i vam fer sentir l’esperit nadalenc de tots els que van assistir a la festa.

El primer que vam fer en arribar a la plaça de l’Ajuntament va ser anar a mirar els arbres de diferents mides  que cada escola havia decorat amb molta imaginació. Fins i tot n’hi havia un que estava guarnit amb molts taps d’ampolles pintats de molts colors i  enfilats uns amb els altres fent una garlanda. També n’hi havia un que estava ple de CD’s d’ordinador!

Després d’haver vist els arbres, els nens de C.E.FAX vam anar a veure com cantaven els nens d’altres escoles. Molts cantaven, uns altres recitaven o fins i tot tocaven la flauta. A molts nens se’ls veia nerviosos. La primera classe en sortir a l’escenari va ser 3r. Van cantar “El noi de la mare” i “El Camello”, que la van recitar per grups.

A continuació, Cicle Inicial van recitar la poesia “L’escola és tancada”, van cantar la nadala “El dimoni  escuat” i “We wish you a Merry Christmas”.

Tot seguit van sortir a l’escenari els alumnes de 4t. Van tocar amb flauta “Els Àngels i els Pastors” i també la van cantar.

Finalment, per acabar les actuacions de la nostra escola, vam sortir els alumnes de 5è i 6è. Vam cantar una cançó de Rosana que es deia “En Navidad”. Aquesta cançó va posar una mica de salsa a la festa.

Ens ho vam passar d’allò més bé, vam gaudir al màxim i sempre ho recordarem. Va ser una gran festa i un gran dia !  

Sandra Dolz i Carlos Moreno

C.E. FAX  6è de Primària

Vídeos de les actuacions:

Conexió lenta (telefónica) Conexió ràpida: ADSL o cable
1r i 2n curs (1 Mb) 1r i 2n curs (3 Mb)
3r curs (1 Mb) 3r curs (3 Mb)
4t curs (1 Mb) 4t curs (3 Mb)
5è i 6è curs (1 Mb) 5è i 6è curs (3 Mb)

Veure imatges

Veure imatges

Veure imatges

Veure imatges

Veure imatges

Veure imatges

Veure imatges

Veure imatges