Visita dels alumnes de sisè al centre de l'E.S.O.

Comença el compte enrere. D’aquí a poc passarem de ser els més grans a ser els més petits...

Som els alumnes de 6è de primària de Centre Educatiu FAX i el proper curs serem “el primer d’ESO”.

El divendres 4 de març vam fer una primera visita al centre FAX2 del carrer Amapolas. Aquí aprendrem els pròxims quatre anys de la nostra vida i això és quelcom important per a nosaltres. Tenim forces expectatives i ganes d’anar.

Tothom es va quedar al·lucinat amb el col·legi però ens vam quedar amb les ganes de veure el pati. (Jaume)

Va ser una visita molt interessant. La classe de tecnologia va ser la que em va agradar més de les que vam veure. Hi havia molts treballs i molts invents. (Irene)

Em va encantar visitar l’aula de Ciències, amb tots aquells ossos fets amb plastilina. També va estar bé visitar l’aula de desdoblament, on vam veure tots els teatres: el grec, el romà i el barroc que havien fet els alumnes amb cartró. Però em vaig quedar amb l’intriga de visitar les altres aules. (Sandra)

Em va apassionar la sala dels ordinadors perquè eren molt bons i podria quedar-me a les cinc i aprofitar Internet per fer treballs. (Christian)

En la sala d’ordinadors em vaig quedar “pasmat”, i molt atent ja que em va encantar, veure les peces d’un ordinador; era molt curiós. (Rubén)

El que em va sorprendre van ser els vaixells que han fet els de 4t d’ESO . Quina feinada! Però “ Olé “ Quin resultat! (Ariadna)

Em va semblar impressionant que cada estiu a l’aula de ciències es munta un Scalextric i pot concursar tota l’escola. (Albert)

Les fotos de l’Scalextric eren impressionants !!! Els cotxes semblaven de veritat!!! (Maria)

Vaig veure la classe de 1er d’ESO , era molt gran i lluminosa , estaven fent Anglès i el dia 7 de març marxen de crèdit de síntesi (Daniel)

Quan vam entrar a la classe de 1r d’ESO, ¡Hi havia molta gent amb l’abric, quina exageració! (Iván)

A mi em va agradar molt anar per saber com serà el centre on aniré. A més no m’hauria imaginat mai que hi hauria biblioteca i tres patis.(Alba)

Em van agradar els escuts de fusta fets pels alumnes de 1 ESO, segurament nosaltres també els farem. (Anna).

Un professor ens va en senyar experiments que havien fet alumnes .

Vam veure el vídeo del carnaval. Va ser una experiència molt bonica. (Atalia).

M’hagués agradat veure el meu germà Carles fent classe segur que es posaria vermell. (M ª del Mar)

Quan estàvem a la classe de ciències , el professor Pallarès ens va respondre a totes les preguntes que fèiem molt completes i ben explicades (Cynthia)

El director es va molestar a rebre’ns i es va mostrar molt amable amb nosaltres, ja que ens va ensenyar moltes coses. (Carlos M)

veuure les fotografies

veuure les fotografies

veuure les fotografies

veuure les fotografies

veuure les fotografies

veuure les fotografies