Colònies 4t, 5è i 6è

"La Closa" - Castellar de n'Hug (Berguedà)

26-28 d'abril de 2006

9h 15´ ens n’anem! Quina emoció! Estem més nerviosos…!

Després d’un parell d’hores, o potser una miqueta més, hem arribat al nostre destí, un poblet preciós típic de les comarques de muntanya, Castellar de N’Hug.

La casa de colònies és una casa a les afores del poble, molt acollidora i còmoda. Ens hem instal·lat, els nois al primer pis i les noies al segon.

Després de dinar hem començat les activitats. No hem parat. Cada curs s’ha distribuït amb els seus tutors i els monitors, molt simpàtics i trempats… Les activitats han estat engrescadores, interessants i “superdiferents” de les d’altres colònies.

Hem fet ungüent de plantatge, una pomada que antigament feien les iaies del poble per calmar els dolors. Tot el procés ens ha servit per conèixer la vegetació de la zona i per tenir petites nocions de farmàcia tradicional.

Hem pujat a la muntanya i hem visitat la cova de la Tuta. Hem pogut experimentar les sensacions de l’absoluta foscor i del total silenci. Podem dir-vos que ens hem cansat una mica però ens ho hem passar pipa!

Una de les activitats més esperades, per poder comprar petits records, ha estat la descoberta del poble. Hem pogut visitar-lo i conèixer-lo a fons fent una gincana, quines proves més divertides hem hagut de fer!

L’últim dia hem visitat el naixement del riu Llobregat, Les Fonts del Llobregat. Ens hem encomanat de la força de l’aigua, de la puresa de l’ambient, de l’energia dels arbres…Tornem nous a l’Hospitalet.

Si us explico les nits que hem viscut!
La primera nit hem vist el partit del Barça. Quins nervis, quins crits! Visca el Barça! La segona, quina festa! amb balls de saló i tot!

Els monitors s’han quedat encantats del nostre cole, quina satisfacció tornar a casa amb la sensació de tenir els millors alumnes del món!

Francesca Verdú Navarro

Veure fotografies

 

Veure fotografies

 

Veure fotografies

 

Veure fotografies

 

Veure fotografies