Treballs premiats a les 11es Jornades Científiques i Tecnològiques de l’Hospitalet.  

15 de juny de 2010

El nostre centre ha participat aquest curs amb tres treballs de recerca d'alumnes de quart curs d'ESO en aquestes 11es Jornades Científico-Tecnològiques de secundària de L'Hospitalet. En total s'han presentat 60 treballs de 12 centres educatius de la ciutat.

El Centre Cultural la Bòbila ha acollit la clausura i l'entrega de premis d'aquestes Jornades. L'acte ha comptat amb la conferència de l'investigador de l'IDIBELL el Dr. Gabriel Capella, que ha tractat sobre la medicina, els avenços científics, la recerca i com això està generant una atenció i uns tractaments cada cop més personalitzats.

L'alumna del nostre centre, Miriam Vázquez Cerro de quart, ha merescut el premi per l'ESO en l'ambit social pel treball: "La publicitat subliminal".
Les alumnes Sandra Carmona Molina i Celia Ramos Baena han estat reconegudes per la Menció d'honor en el mateix àmbit pel treball "L'avanç de l'adolescència".
El professor Jordi Abadías ha estat el tutor dels dos treballs i conjuntament amb el professor Joan Pallarès han realitzat el seguiment dels treballs de recerca dels alumnes de quart curs.