Teatre C.E.FAX 2013-14

Freddy Finds The Thief

de Victoria Heward (Adaptació teatral de Francesca Verdú)

Little Red Riding Hood

Conte popular (Adaptació de Donatella Fitzgerald i Francesca Verdú)

Direcció Francesca Verdú

7 de març de 2014

 

  • Amb motiu de la visita d'alumnes i professors de set països europeus participants a la reunió del Projecte Comènius que s'ha realitzat en el nostre centre l'última setmana de febrer, aquest curs, el Grup de Tetare de la nostra escola dirigit per la professora Francesca Verdú, ens ha ofert dues obres de teatre en llengua Anglesa. El repte ha estat important, però pensem que el resultat ha estat magnífic. Les cançons i les interpretacions musicals ofertes per tots els alumnes d'Infantil, Primària i alguns alumnes d'ESO també han contribuit a crear un gran ambient i són una bona mostra de la feina que els mestres i els alumnes realitzen a l'escola.

Pots veure el programa

 

  • Guitarres i flautes: Alumnes de 5è i 6è de Primària i E.S.O interpreaten amb guitarres i flautes l'Oda de l'Alegria de L. van Beethowen.

Flash Html Video

Freddy Finds The Thief

  • Obra de teatre: When the Queen’s golden harp disappears nobody knows where to look or what to do. The king offers 500 gold pieces to the person who can find it. Clever Freddy is the only one who has the answer and can find the thief.

Flash Html Vídeo

 
  • Cançons dels alumnes d'Infantil i Primària: Alumnes de 5è i 6è de Primària i E.S.O interpreaten amb guitarres i flautes l'Oda de l'Alegria de L. van Beethowen.

Flash Html Vídeo1 Video2

Little Red Riding HoodEls E

  • Obra de teatre: A little girl lived with her mother and father in a little white house in a village. The village was near a forest. Her grandmother lived in an old house in the middle of the forest. The little girl often went to her grandmother’s house.
    One Christmas, Grandma gave the little girl a beautiful red cloak with a hood. She wore the cloak all the time, so people gave her a new name. They called her “Little Red Riding Hood”.

    Flash Html Vídeo