Centre Educatiu FAX

Centre concertat amb el Dep. d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

esc-cefax@xtec.cat

Av. Can Serra, 105
Tel. 93 438 61 04
C/ Amapolas 48-50
Tel. 93 438 20 78
08906-L'Hospitalet de Llob. (Barcelona)

Página web de la Xarxa Telemātica de Catalunya

EDU365.cat

TRADUCTOR CAS/CAT/ANG/FRA

Accés als llibres digitals d'ESO
Vikipèdia en català
CURS 2017/2018

Hem iniciat el curs 17/18 amb nous reptes i unes renovades il·lusions ...

Properament tindreu noves notícies

Casal d'Estiu: Activitats del grup d'Infantil

Fotografies Pel·lícula

Casal d'Estiu: Activitats dels grups de Primària i ESO.

Fotografies Pel·lícula

Casal d'Estiu: Excursió al "Bosc Vertical" de Mataró. Hem acabat el casal en un Parc d'Aventura als arbres, envoltat de pins i alzines amb unes vistes panoràmiques esplèndides. Els nens i nenes han gaudit d'unes activitats: tirolines, núvols de fusta, ponts tibetans, lianes, silkline ... en un entorn natural treballant en equip i compartint.

21/06/17 Excursió de Primer i Segon de Primària al Zoològic . Una excursió molt interessant per descobrir el món animal

21/06/17 Excursió de Tercer i Quart a Can Pou

Jocs d’aigua en plena natura, no hi ha res millor que acabar el curs ben fresquets!

21/06/17 Comiat de 4t d'ESO. Ens hem trobat el darrer dia alumnes i docents. Podeu veure les fotografies i el vídeo creat pel tutor Sr. Jordi Abadías
15/06/17 Els alumnes d'ESO passen Excursió de Final de Curs al Parc d'Atraccions del Tibidabo. 19/06/17 Padrins lectors P5-6è de Primària. Els padrins ofereixen un record als seus "fillols"

21/06/17 Excursió d'Infantil a Can Pou. La màgia del circ i el contacte amb els animals han fet gaudir d’un dia esplèndid als nens i nenes d’Infantil.

09/06/17 Activitats i Tallers a P3:

Els cargols aprenen jugant: amb la pintura, amb els ipads, amb la plastilina, amb les construccions, amb les disfresses i així es van fent grans!

14/06/17 Tallers de Geometria a P5. Hem treballat els cossos geomètrics.

Amb canyetes i plastilina construïm piràmides i cubs de mides diferents.

15/06/17 Cinquè i Sisè visiten la fàbrica BAXI de panell solars. Els alumnes del cicle superior hem visitat la fàbrica de panells solars tèrmics BAXI a Castellbisbal. Ens han mostrat, pas a pas, el procés de fabricació d´un panell.A l’arribar, ens van fer entrega d’una motxilla amb l’esmorzar i una llibreta i un bolígraf. Hem vist la necessitat de canviar els nostres hàbits per evitar l’escalfament global i aprofitar els recursos naturals. Ens ho ha mostrat el  Sr. Vicente Abarca, pare d’Adrià i Pau, a través d’una presentació. Ha estat una experiència especial perquè mai havíem estat dins d’una fàbrica d’aquestes característiques. Gràcies!

06/06/17Acting Together 6è de Primària . Els alumnes de sisè, per tercer any consecutiu, han participat en l´Acting Together, un projecte teatral en llengua anglesa en el que diferents escoles de la ciutat hi participen. Aquest any  hem preparat "The Fax Beatles", amb aquesta obra musical  hem mostrat les nostres dots per cantar, ballar i actuar en anglès. Congratulations!!!
07/06/17 Acting Together 4t d'ESO. Alumnes de 4t dirigits per la Srta. Anabel han preparat una escenificació en Anglès que s'ha mostrat a la "English week" de la nostra ciutat. 09/06/17 Cloenda de les Trobades FAX - ALPI Curs 16/17 Com ja és una tradició al nostre centre hem finalitzat la sèrie de Trobades dels alumnes de 1r d'ESO amb els usuaris del Centre Ocupacional ALPI amb una festa de convivència.
26/05/17 Tallers de Matemàtiques: Barbie i Ken i la Colecció d'Animals del Condis. Els alumnes de 5è han treballat el càlcul del tant per cent, problemes amb els diners, i la geometria amb el taller de les botigues de  la Barbie i el ken ihan treballat l’estimació de les unitats de pes i longitud amb un taller dels animals de la col·lecció CONDIS

31/05/17 Sortida a Arenys: Primer i Segon d'ESO.

 

31/05/17 Projecte de Cinquè: El Món dels Sords. Taller Sordesa Cinquè Primària

Els alumnes de cinquè estem fent un projecte relacionat amb la sordesa i el món que envolta a les persones amb deficiència auditiva. El passat dimecres vam rebre la visita de la Mª José, una ponent amb sordesa que ens va explicar com es vivia amb aquesta deficiència. Va venir acompanyada de l´Àlex, un intèrpret de llengua de signes.

22-24/05/17 Colònies de Primària. C. Inicial.

DIA 1: BOSC DEL BANDOLER CAPABLANCA: Hem fet una excursió pel bosc del bandoler Capablanca. Mentre caminàvem hem descobert l’entorn observant els arbres i escoltant el cant dels ocells.

DIA 2: LA GINCANA DELS ANIMALS: Hem fet diferents proves per identificar els animals que habiten a la zona. Hem visitat el bosc màgic de la Ruca i hem fet un taller d’una granota espantasogres.

EXCURSIÓ A LA CABANA DEL PASTOR: Passejant pel bosc hem visitat la cabana del bandoler capablanca.

DIA 3: GINCANA DELS BANDOLERS: Per acomiadar les colònies hem passat un matí ben divertit fent les proves del bandoler Capablanca.

1rdilluns 1rdimarts 1rdimecres 2ndilluns 2ndimarts 2ndimecres
22-24/05/17 Colònies de Primària. Cicle Mitjà.

DIA 1: RUTA D’ORIENTACIÓ I DESCOBERTA DE NATURA: Tot passejant pel bosc hem après a orientar-nos amb les brúixoles i a reconèixer els arbres de la zona: pins, roures, alzines,..

DIA 2: ESPORTS D’AVENTURA: Hem passat un matí emocionant: recorregut amb patinet, punteria al tir amb arc, orientar-nos amb el GPS i fent equilibris sobre l’slackline.

DESCOBERTA DE LA RIERA DE MALRUBÍ
Hem estudiat la fauna de la riera per analitzar-ne la seva “la salut” . Molts animalons hem observat: sabaters, escorpins d’aigua, tricòpters i larves de libèl·lula. Al final hem tret conclusions: la riera està força sana, plena de vida gairebé imperceptible.

DIA 3: GINCANA IMPOSSIBLE: Un matí ben distret hem passat ja que 100 proves havíem de superar. Ha estat impossible però hem passat una estona divertidíssima !

3rdilluns 3rdimarts 3rdimecres 4tdilluns 4tdimarts 4tdimecres

22-24/05/17 Colònies de Primària C. Superior

DIA 1: JOC DE L'UNIVERS: Els alumnes hem gaudit d'unes explicacions ben curioses sobre les constel·lacions de l'hemisferi nord, perquè resulta que no es veu el mateix al Nord que al Sud i que el cel és diferent. De fet, una activitat posterior a la vista del cel a la cúpula virtual ha estat la construcció d'un mapa del cel amb les constel·lacions circumpolars i les visibles per estacions de l'any.

DIA 2: RUTA D'ORIENTACIÓ I DESCOBERTA DE LA NATURA. En aquesta activitat ens han deixat al bosc amb una brúixola i havíem de decidir quina direcció, a les 23 cruïlles del camí forestal, escollíem per tornar a la casa.Vam arribar bé per l'hora de dinar.

ESPORTS: Vam haver de demostrar les nostres habilitats amb el patinet del triatló, tirant amb arc (dels de veritat, amb punta de ferro), amb el GPS i GEO-localitzant cinc tresors amagats al bosc i per últim i no menys interessant mantenir l'equilibri a l'slackline.

DIA 3: GIMCANA  IMPOSSIBLE: Ens han proposat un seguit de proves, gairebé cent, de les més variades classes. Per equips hem hagut de: cantar, ballar, disfressar-nos, pintar-nos, fer castells de cartes, cercar signatures, comptar pedres d'un mur, canviar-nos les sabates de peu, posar-nos les samarretes del revés i d'uns altres, mirar quants dits d'ample feia el camp de futbol, encistellar amb la pilota de bàsquet sense mirar, recitar poemes, explicar acudits divertits sense riure, ... Una bogeria!

5èdilluns 5èdimarts 5èdimecres 6èdilluns 6èdimarts 6èdimecres

Maig 2017. Primer de Primària. Projecte l'Antic Egipte A Primer de Primària ja hem treballat l'Antic Egipte. També hem visitat el Museu Egipci com a activitat final del projecte, i fins i tot, el nostre company Gabriel ens ha regalat un collaret escrit en jeroglífic! Podeu veure el video de la nostra visita que es va emetre a betevé.

22-24/05/17 Sortida d'Aventura 4t d'ESO

Maig 2017 Projecte de 2n de Primària: L'Antic Egipte Segon de primària ha fet un projecte sobre els egipcis i han après coses molt interessants. Han acabat el projecte amb una visita al Museu Egipci.

16/05/17 Taller de Plàstica a P5

18/05/17 Biblioteca a la Classe dels Dofins

Tots els dijous després del pati mirem i llegim contes com si fóssim en una biblioteca, tots en silenci! Sempre ens visita un amic a qui no podem despertar! Avui ha vingut en Tabalet i ha pogut dormir profundament.

18/05/17 La Lliga dels Llibres és una activitat de dinamització de la lectura organitzada per l'Ajuntament de L’Hospitalet que s’ofereix a tos els alumnes de 5è de Primària de la Ciutat. Els alumnes de la nostra escola han gaudit de la lectura i han participat en les dues primeres partides amb èxit. Van assistir a la festa final als jardins de la biblioteca Can Sumarro juntament amb les altres escoles participants.
28/04/17 Estampació de Nombres a P4

06/06/17 Tallers de Plàstica a P4 Aquest trimestre els nens i nenes de la classe dels dofins han experimentat amb diferents tècniques plàstiques: pintura, collage i puntejat.

04/05/17 Electricity 6è . Els alumnes de sisè han realitzat els seus primers passos en el procés de creació de circuits elèctrics. El projecte elèctric ha estat en anglès i el vocabulari que s'ha fet servir també.
26/04/17 "Flash de teatre" a C.S. Primària: És un tast de teatre. Els alumnes fan petites dramatitzacions representant amb el cos emocions o imitant moviments de personatges o d'animals. Han gaudit d'una estona molt divertida gràcies a l'animador Xavier Calderer, patrocinat per l'editorial Santillana. Cinquè>>> Sisè>>> 28/04/17 El Conte del Tabalet P4. Podeu veure fotografies>>> i Vídeo>>> Conte del Cargol i l'herba de poliol Podeu veure fotografies>>> i Vídeo>>>

21/04/17 Jocs Florals a l'ESO. Un fort aplaudiment a tots els alumnes participants, finalistes i premiats aquest curs.

25/04/17 Contacontes a Infantil. Aquest matí els nens i nenes d'Infantil han gaudit dels contes de l'Ada, la contacontes que ha visitat la nostra escola.

25/04/17 Contacontes a Primer i Segon de Primària. Aquest matí ens ha visitat la contacontes Ada. Ens ho hem passat d'allò més bé!!!

07-28/04/17 Ens regalen un ROBOT

Estem de sort! El pare de Mario Cózar de 5è treballa en una empresa d'informàtica i ens ha escollit per regalar a l'escola un robot. Els alumnes de 5è l'han muntat i han fet proves de funcionament.
Gràcies de part de l'escola! Ara encara n'aprendrem més de robòtica!

21/04/17 Jocs Florals i celebració de l festivitat de Sant Jordi a Infantil i Primària: Jocs_Florals>>> Llibres_al_pati>>> Balls_de_Sant_Jordi>>>
21/04/17 Sant Jordi a la classe d'Educació Artísitica de primer d'ESO.

03-07/04/17 Treball de Síntesi a 2n d'ESO Ruta_Puig_Gairalt Ruta_La_Vila_Vella L'Hospitalet_Nord

04/04/17 Aprenem a ballar Sardanes

La senyoreta Francesca juntament amb els nens i nenes de cinquè i sisè ensenyen a primer i segon uns passets de sardana per poder celebrar Sant Jordi com cal.

Primer>>> Segon>>>

 

06/04/17 Excursió al C.A.N. Cinquè i Sisè de Primària Els alumnes de cinquè i  sisè  vam anar al Centre d´Apropament a la Natura de Navàs. Allà ens van ensenyar moltes curiositats i ens van recordar que era importantíssim respectar tots els animals. A més a més, vam poder alimentar i tocar molts animals, tant de granja com salvatges.

Cinquè>>> Sisè>>>

 

03-07/04/17 Treball de Síntesi a 1r d'ESO. Ruta_Puig_Gairalt Ruta_La_Vila_Vella L'Hospitalet_Nord

03-07/04/17 Treball de Síntesi a 4t d'ESO "Mare Nostrum" Visita al Port de Barcelona i Museu Marítim Visita a Baetulo, la Badalona Romana

03-07/04/17 Treball de Síntesi "Història de Barcelona" de 3r d'ESO Medieval Modernista Romana Actual

31/03/17 Sessió de Teatre a la Bòbila. La Companyia teatral de Centre Educatiu FAX ens ha ofert una divertida obra: "Temps perdut" que ens ha fet reflexionar sore l'educació i l'escola d'avui. La sessió s'ha completat amb un recital de poemes sobre l'escola i unes actuacions dels grup de guitarres complementades amb veus de primària i balls de 2n d'ESO. Ampliar>>>>
02/04/17 XXXIII Cloenda de Curstets infantils de Sardanes. Plaça de l'Ajuntament amb la Cobla Contemporània. Els alumnes de 3r a 6è han ballat sardanes al llarg del curs i 30, acompanyats per les seves famílies, han participat en aquest acte. Veure video 360º
07/04/17: Hem fet sabó reciclant l'oli de la cuina. Tercer>>> Quart>>>

06-10/03/17 Projecte de P4 "Els Sentis". Un dia ens vam trobar el Sr. Patata a la nostra classe, estava molt preocupat, havia perdut els sentits i ens demanava ajut per trobar-los. Tots el dofins l’hem ajudat i el Sr. Patata els ha recuperat. Ell està molt content i nosaltres hem après moltes coses! Vista Oïda Olfacte Gust Tacte Taller

24/03/17 Sortida al Teatre de 1r i 2n d'ESO. Ens hem desplaçat fins a Barcelona per veure una obra de teatre basada en el llibre "Platero y yo", de Juan Ramon Jiménez, a la Sala Calassanç. Aprofitant que quedava a prop, hem visitat les façanes de dues obres modernistes: la Sagrada Família d'Antoni Gaudí i l'Hospital de Sant Pau de Lluís Domènech i Montaner.

22/03/17 Visita de Tercer i Quart de Primària al Museu de les Mines Prehistòriques de Gavà.
06-10/03/17 Projecte de P5 "Els Sentits". Al llarg d'una setmana, els nens i nenes de P-5 hem realitzat un projecte al voltant del tema dels sentits (l'oïda, la vista, l'olfacte, el gust i el tacte), del qual ara ja sabem moltes coses. Junts hem realitzat moltes activitats de tocar, d'observar, de tastar, d'escoltar i d'olorar. Ah! I hem escoltat contes. Hem après conjuntament i ens ha agradat molt. Mireu, mireu les fotografies...

09/03/17 Cantem com Els Beatles- Sisè de Primària. Hem fet un projecte de recerca dels Beatles i hem cantat cançons d'aquest gran conjunt musical. Podeu veure els videos de les nostres interpretacions: 1.Tomorrow_never_knows 2.All_my_loving 3.Obla_di_Obla_da 4.She_loves_you 5.Twist_and_shout 6.I_wanna_hold_your_hand 7.Love_me_do

06-10/03/10 Proecte de P3 "Els Sentits" Aquest any al nostre projecte hem experimentat amb el sentits. Un bon dia, vam rebre un @mail del Sr. Patata explicant-nos que la Sra. Patata, fent un volt per la nostra escola, havia perdut tots els seus sentits i ... ens demanava ajut per trobar-los. Hem jugat i hem après força amb la Sra. Patata! Que divertit! Vista Oïda Olfacte Gust Tacte Taller
01/03/17 La classe de Primer de Primària amb els iPads. Hem practicat el càlcul amb operacions de suma i resta d'una forma natural i intuitiva.
03/03/17 Alumnes d'ESO intervenen a la classe d'Anglès a Primer de Primària.
08/03/17 Taller d'Educació Vial a Segon de Primária.
25/02/17 Carnaval a Infantil: Tot i el divendres de de pluja la festa es va celabrar.Podeu veure fotografies: Dilluns Dimarts Dimecres Dijous DivendresP3 DivendresP4 DivendresP5 DivendresPrego DimartsBalls i els Vídeos del Pregó Balls1 i Balls2

25/02/17 Carnaval a Primària: La pluja no ens ha deixat realitzar les activitats inicialment previstes però hem gaudit d'una tarda molt divertida. Podeu veure fotografies i vídeos.

27/02/17 Croma (Chroma Key) Al cinema i a la televisió es filmen escenes o programes fent servir un color de fons verd o blau que, amb tractament posterior, es substitueix per un altre fons: T'expliquem com pots aconseguir aquest efecte amb les teves fotografies. Bon viatge... Imatges Tutorial
20/02/17 Els alumnes de 2n d'ESO desenvolupen la part artística aprenent a tocar la guitarra. Els alumnes tenen contacte amb l'instrument, experimenten i s'inicien amb l'expressió musical mitjançant l'instrument.
21/02/17 Tarda d'Handbol a Cinquè. Avui a la tarda ha vingut en Raúl, el pare de la Noa Jiménez Torreblanca. És un jugador d'Handbol i ens ha fet una xerrada sobre el més important d'aquest esport.
25/02/17 Carnaval a ESO: Hem realitzat quatre activitats: Karaoke, Fotocall/Chroma i Mannequin-Challenge, Ball-Disco i Live--music. Podeu veure les fotografies i els videos dels mannequin video1 video2 video2b video3 video4
16/02/17 La classe de Primer de Primària visita la Biblioteca de La Bòbila. Han après els seu funcionament i estan impacients per tornar!
16/02/17 Activitat "Puja al bus" de 5è de Primària. Hem realitzat una activitat relacionada amb l'autobús. Ens han ensenyat a fer un bon ús del vehicle, com comportar-nos i com fer per poder anar a un lloc a un altre utilitzant aquest mitjà de transport.
Impactes ambientals: Els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de Biologia i Geologia hem reflexionant sobre l’impacte que té l’activitat humana en el planeta. Els grups han creat materials que tenien la finalitat de donar a conèixer i conscienciar-nos de l’impacte que té la nostra activitat a la Terra.

15/02/17 Taller d'Educació Vial a 4t amb la Guàrdia Urbana

16/02/17 Visita de l'Emiliano Valdeolivas a l'ESO. Cinc minuts ha calgut per a què aquest exprofessor reconvertit en 'juglar' s'hagi ficat a la butxaca els nostres alumnes de primer i segon de la ESO mitjançant un recorregut musicat pels principals romanços de la lírica espanyola.
15/02/17 Taller d'Educaió Vial a 2n de Primària. En aquesta segona sessió hem fet una pràctica del significat de les senyals de tràfic i la simbologia del mobiliari urbà mitjançant uns jocs de taula. Ha estat difícil posar-se d’acord, però molt divertit! I sempre amb l’ajut d’aquests simpàtics Guàrdies Urbans.
15/02/17 La classe de 5è de Prmària participa al concurs la LLiga dels Llibres organitzat per l'Ajuntament de l'Hospitalet.
15/02/17: Activitat d'autoestima a 2n de Primària
15/02/17 Alumnes de 4t d'ESO gestionen les activitats a la clase d'Anglès de 6è de Primària
09/02/17 La classe de 2n de Primària visita la Biblioteca La Bòbila
10/02/17 Taller de Plàstica a P4: Una tarda de plàstica a P4 diferent: els nens i nenes aprenen a jugar amb els colors amb la tècnica del puntillisme.
13/02/17 2n d'ESO: Preparació del Carnaval. Els alumnes de 2n per grups i amb molta imaginació ens sorprendràn amb les seves manualitats aquest carnaval. 
06/02/17 Un jardí de tulipes a 4t de Primària S’apropa la primavera i els alumnes de 4t fan de jardiners, aprenen com és el procés de plantar un bulb. Dia a dia observen el seu creixement esperant el miracle de la natura que es produirà: precioses tulipes de colors!
07/02/17 Manualitats d'animals a 2n de Primària: Els alumnes de 2n combinen l’estudi dels animals amb l’educació artística: abelles, cargols, tortugues, ocells, granotes i peixos, originals i divertits creats amb materials diversos.
09/02 Taller d'Educació Vial a 6è de Primària amb la Guàrdia Urbana. Coneixements teòrics, primers auxilis i un circuit amb bicicletes han estat les activitats realitzades pels alumnes de sisè. Volem agrair als agents la seva bona feina.
02/02/17 Taller d'Educació Vial de 3r de Primària amb la Guàrdia Urbana
03/02/17 1r d'ESO Preparació del Carnaval
03/02/17 Primer de Primària treballa amb ceres i punxó: Treballs creatius amb una tècnica que fa màgia, dibuixos ben acolorits i alegres contrasten amb el negre.
01/02/2017 Taller de P3: Els més petits de l’escola es diverteixen aprenent. Els agrada llegir contes, fer construccions equilibrades, comptar, fer sèries i sudokus!
02/02/17 Taller de pintura a P5: Els nens i nenes han descobert i treballat el color violeta en aquest taller de pintura .... i han gaudit molt !!
03/02/17 1r Pri-4t ESO Alumnes d'ESO a Primària: Avui els alumnes de 4t de l'ESO han fet una classe d'anglès als nens i nenes de primer de primària. Han treballat els colors, les formes geomètriques els animals i les parts de la cara. Ha estat una experiència fantàstica!!!
30/01/17 4t ESO Assistant Teacher: El professor Andrew Morris, anglès de Manchester i graduat en Història, serà el nostre "assistant teacher" durant aquest curs. Els alumnes, en grups petits, tindran tres horas setmanals de conversa. Una experiència magnífica gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de l'Hospitalet i el projecte "Auxiliars de conversa"
30/01/17 INF-PRI Diada Mundial de la Pau: El dilluns 30 de gener se celebra el  “Dia de la No violència i la Pau” en record de l’aniversari de l’assassinat de Mahatma Ghandi, l’any 1948. El poeta, educador i pacifista Llorenç Vidal va proposar aquesta celebració l’any 1964, des d’aquella data molts centres educatius la celebren. La nostra escola avui ha cantat per la No violència i la Pau la cançó de DàmarissGelabert,  “La festa de la Pau” Volem que cada dia sigui un cant a la PAU!

01/02/17 Infantil - Cicle Inicial de Primària Teatre en Anglès: Peter Pan

Els més petits de l'escola han viscut una experiència única: Peter Pan i el capità Garfi parlant en anglès!

20/01/17 Una veu, mil instruments. Taller de 3r d'E.S.O. a la sala d'assajos de l'Orfeó Català del Palau de la Música Catalana. Podeu veure fotos i video0 video1 video2 video3 video4. Els monitors han fet una demostració de les imitacions dels instruments amb veu i percussió.
20/01/17 Taller Aquologia (Agbar): Els nens i nenes de primer de primària hem gaudit d'una activitat sobre l'aigua: les seves característiques, la potabilitació i el seu consum responsable.
24/01/17 Regeneració de planàries: Els alumnes de Biologia i Geologia de 4t d'ESO estan comprovant la regeneració de plaàries a partir del tall transversal d'aquestes. De les 18 inicials, ara sembla que en tenim 34, quantes sobreviuran fins regenerar-se? Les planàries són cucs plans que tenen una gran capacitat regenerativa.

17/01/17 Càlcul 1r Primària: Els nens i nenes de primer de primària han treballat el càlcul jugant amb uns jocs fets amb taps. Han practicat operacions de sumes i restes.


17/01/17 Un grup d'alumnes de 4rt d´ESO han vingut a la classe de cinquè a realitzar unes activitats en anglès. Ens ha agradat molt perquè les activitats eren engrescadores i a més, hem après coses noves com els oficis. Thanks!
18/01/17 Els alumnes de 2n han visitat al MNAC on se'ls hi ha proporcionat eines clau per a poder entendre l'art de la pintura romànica, un estil caracteritzat per dibuixos amb personatges superposats, estàtics, frontals i simètrics, amb manca de perspectiva que respon a un llenguatge iconogràfic representatiu de la societat i creences de l'edat mitjana.

22/12/16 Decoració i Pessebres: Nadal 2016 Els alumnes de totes les classes de Primària han confeccionat un arbre de Nadal. Les classes tercer i quart han fet el pessebre amb figures modelades pels alumnes i familiars.

11/01/17 "Pesadilla en la Cocina" Taller de galetes Les receptes de cuina estan molt relacionades amb l’Àrea de Matemàtiques i molt estretament amb les fraccions, les proporcions i les unitats de massa. Els alumnes de 5è han entrat a la cuina per fer una recepta de galetes de mantega.
16/01/17 Els alumnes de 2n han tingut la sort de visitar el Parlament de Catalunya, majestuós edifici ubicat al Parc de la Ciutadella que representa el seu òrgan legislatiu, i han conegut el seu funcionament gràcies a l'explicació d'una funcionària que els hi ha transmès la importància que té aquesta assemblea que representa la voluntat d'un poble a l'hora d'exercir el poder legislatiu. 
22/12/16 Nadales, poemes i balls de la classe de Quart en una agradable estona acompanyats dels seus familiars. A l'apartat de decoració podeu veure el pessebre que han fet. Podeu veure un video mp4.
22/12/16 Nadal a l'ESO. S'han realitzat deferents activitats: Un calendari d'Advent molt especial a Primer. Mural amb felicitacions de Nadal en Francès i les interpretacions de Nadales i altres peces dels alumnes de guitarra extraescolar . Podeu veure el video mp4.

22/12/16 Fem cagar el Tió a Infantil i Cicle Inicial. Els més petits de l'escola han acabat la setmana amb el tradicional Tió. Llaminadures per tothom! InfP3 InfP4 InfP5 Primer i Segon

21/12/16 Nadales, poemes, balls i vesc de la classe de Tercer en una agradable estona acompanyats dels seus familiars. A l'apartat de decoració podeu veure el pessebre que han fet entre tots els alumnes i familiars.
21/12/16 5è de Primària. Nadales, poemes, flautes y guitarres han fet les delícies dels familiars que han omplert la classe.
22/12/16 6è de Primària. Sabien que seria l'últim any a Primària i han dedicat una interpretació que els familiars no oblidaran. Podeu veure un video mp4 d'una de les Nadales.
15/12/16 Nadal P3: Com cada any els alumnes de P3 s'han estrenat cantant Nadales i recitant poemes commemoratius d'aquestes Festes davant dels seus familiars. Podeu veure el video mp4(40Mb) wmv(10Mb)
19/12/16 Seguint la tradició, els alumnes de Primer Curs de Primària han cantat Nadales, recitat poemes i tambè han fet "cagar el Tió".
20/12/16 Seguint la tradició, els alumnes de Segon curs de Primària han cantat Nadales, recitat poemes i tambè han fet "cagar el Tió".
14/12/16 Laboratori 6è: Els alumnes de 6è a través del microscopi han vist cèl·lules vegetals de ceba i també les pròpies cèl·lules de la mucosa bucal.
Han pogut provar les famoses taules de ping-pong de l’ESO i han vist una petita demostració dels robots a la classe de robòtica.tecnologia.
15/12/16 Nadal P4: Nadales en Castellà, Català i Anglès van fer les delícies de les famílies que ens van acompanyar. Podeu veure també el video mp4(40Mb) wmv(10Mb).
15/12/16 Nadal P5: Són els elefants, els més grans dels nostres petits. Vestits de vermell i amb aquests barrets van fer passar una estona inoblidable als pares i avis. Podeu veure el video mp4(40Mb) wmv(10Mb) de les interpretacions.
12/11/16 Cross Escolar: El Circuit de la Feixa Llarga ha acollit una nova edició del Cross Escolar de L'Hospitalet amb la col·laboració de l'Ajuntament i altres entitats. Aquets any, a més, el Cross col·labora al Dia Mundial dels Drets dels Infants.
18/11/16 Excursió a Can Ribas: Activitat de l'oli: Tercer Quart
30/11/16 Guitarra extraescolar a l'ESO: Així sonen les cançons que estan treballant. Perfidia i Just give me a reason. Podeu veure els videos de les seves interpretacions. Perfidia Reason
10/11/16 Sortida de tardor P3
10/11/16 Tallers del primer trimestre de la classe dels cargols (P3)
11/11/16 Taller de directors d'oficina 5è de Primària: Amb l'excusa d'organitzar una oficina els alumnes plantejen dibuixos a escala, proporcions, càlculs i treballen cooperativament.
10/11/16 Sortida de tardor P5
10/11/16 Sortida de tardor P4
03/11/16 Visita a la CocaCola de la classe de 2n d'ESO com a activitat prèvia del concurs de redacció en Català i Castellà.
22/10/16 Un matí de Museu: Els alumnes 5è i 6è de l'escola han visitat l'espai CosmoCaixa per gaudir de les seves exposicions permanents, el bosc inundat, les activitats interactives i el Taller "Viu les Matemàtiques"
29/10/16 Castanyada i Halloween a Infantil i Primària. Podeu veure les fotografies d'una gran festa tradicional a la nostra escola.
29/10/16 Excursió i observacions geològiques a Montserrat dels alumnes de 3r d'ESO. Hem arribat al punt més alt de 1.244 m i hem gaudit de la força de la natura amb uns paissatges increibles.
17/10/16 Tallers de Llengua i Matemàtiques dels Dofins (P4): Els dofins ja hem començat els tallers de llengua i matemàtiques. Aprenem molt i ens ho passem molt bé!
20/10/16 Maquetes de sòl madur a la matèria específica de Biologia de 4t d'ESO.
20/10/16 Plenari de Constitució del Consell de Nois i Noies de l'Hospitalet:
04/10/16 Padrins lectors: Cada setmana els alumnes de 5è i 6è comparteixen una hora de lectura amb els nens de P5.

06/10/16 Primera sessió de Mindfullness a 1r de Primària: Mitjançant una audició i treballat la seva respiració han pogut conèixer una mica més el seu cos i el que senten quan es relaxen.

15/10/16 Quaranta Anys de Jocs Escolars a l'Hospitalet: Els equips de futbol i les families han estat convidats a la celebració de l'inici dels 40 Jocs Escolars de la nostra ciutat.

22/09/16 Els Primers dies dels cargols: Els cargols s'estan adaptant força bé a l'escola!

23/09/16 Els primers dies dels dofins

04/10/16 Els primers dies dels elefants: Els elefants tenien moltes ganes de tornar a l'escola per aprendre més coses!!

Actualitzada: 18/09/2017
Pots consultar els temes de portada dels cursos anteriors